flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Посилення карантинних обмежень у Лозівському міськрайонному суді Харківської області

07 жовтня 2020, 09:25

У працівника апарату Лозівського міськрайонного суду Харківської області лабораторно підтверджено захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV.

Інфікована особа перебуває на самоізоляції у стані, що не потребує госпіталізації. Наразі визначено коло осіб, які могли контактувати із хворим, та запропоновано їм проконсультуватися у лікаря та пройти тестування на виявлення захворювання.

Лозівський міськрайонний суд Харківської області посилив заходи для запобігання поширенню захворювання та забезпечення сталої та безпечної роботи установи.

У будівлі суду щоденно проводиться дезінфекція усіх поверхонь, комп’ютерної техніки, телефонів, вологе прибирання з додаванням дезінфікуючого розчину, у доступних для відвідувачів та працівників місцях розміщені засоби для дезінфекції рук, працівники дотримуються маскового режиму. На вході до будівлі суду здійснюється контрольне вимірювання температури тіла усіх працівників суду та відвідувачів.

Нагадуємо, що доступ до приміщення суду відвідувачів, окрім сторін та представників у справах, служби невідкладної медичної допомоги, фельд’єгерської служби та працівників служб з обслуговування систем і мереж (у невідкладних випадках), обмежено на період дії установленого на території України карантину.

Особи, які протягом робочого дня контактують із відвідувачами суду, вхідною документацією та значною кількістю працівників, забезпечені спеціальними засобами індивідуального захисту. Вхід до приміщення будівлі суду будь-яких осіб з явними ознаками гострої респіраторної хвороби заборонено.

 
 
Рекомендовано відвідувачам суду очікувати своєї черги до канцелярій суду, архіву або запрошення для участі у судовому засіданні за межами приміщення суду, уникаючи скупчень - дотримуватись відстані не менше ніж 1,5 метра між відвідувачами, які очікують дозволу на вхід до приміщення.
Обмежено кількість відвідувачів суду, одночасно перебуваючих у холі суду цокольного поверху - не більше двох осіб.
 
Адміністрація суду